П'ятнична панда - в ніч на суботу

Як коротку підводку до посту, хочу написати про різні тваринячі дивовижі.
Монстрики: про складних дітей та проблеми виховання:
1. Самці хвилястих папуг — м'якосердечні батьки. Якщо самка годує пташенят строго по черзі, і ні защо не порушить порядку заради улюбленців, то самець норовить поскоріше запхати їжу до рота пташеняти, котре видає найгучніший та найогидніший писк. 

2. Під час годування в сімействі пеліканів кожного разу починється справжня вистава. Щоб переконати батьків в тому, що вони «ось-ось помруть від голоду», пташенята кидаються їм до ніг і заходяться молотити направо і наліво своїми сильними дзьобами, щипаючи і кусаючи всіх підряд. Якщо цей прийом не спрацьовує, найхитріші пташенята майстерно розігрують істерику — «непритомніють», б'ються в конвульсіях. Щойно отримавши їжу, «небіжчик» одразу приходить до тями.
3. Молоді грізлі, воліють облаштовувати власне житло неподалік від материнської берлоги. (Точно як мій чоловік =)
4. Підлітковий вік — найскладніша пора життя для деяких приматів. Так, зелені мартишки-тінейджери здійснюють ризиковані вчинки. Часом навіть відважуючись викрадати їжу в смертельно небезпечних хижаків.
5. Підлітки, що пропускають повз вуха настанови батьків, трапляються не лише в людських сім'ях. Напередодні перевтілення в жабенят, головастики теж на деякий час стають глухими. Щоправда, в прямому значенні цього слова.
6. Пташенята сірої мухоловки продовжують випрошувати у батьків корм, ще довгий час після того, як самі відмінно освоїли «мухоловне» ремесло. Щоби привчити нахлібників трудитися, дорослим птахам доводиться просто-напросто втікати від «домагань» дітлахів.


 

8 коментарів

Маріанна Антонюк
Руді коти — то моя слабкість :))) Втім, як і всі решта…
Лілія Шутяк
коти просто бомбезні!
Ірина Голуб
а мене заінтригував отой Бім з чорним вухом )
у нього такий багатообіцяючий погляд… ))))))))
Володимир Карагяур
Я давно бачив фотку з цим псом в неті. ба навіть зберіг собі на комп, він якийсь особливо весело-щасливий цей пес.
Віталій Шарлай
Останнє фото з чорними котами нагадує фільм «Бригада» =)))
Володимир Карагяур
Нє, Віталію, то скоріше «чотири гада»:)
Галина Дичковська
Боже, мені аж полегшало від підліткових «тваринячих» витівок, виявляється, це не тільки в мене такі проблеми з дітьми! Як добре, що ти не один! (тобто я:))))
Наталя Зубко
у нас таки багато спільного із тваринками. треба почастіше звертатись до їхнього світу, щоб дозволяти собі різні слабинки ;)
звірі не брешуть...)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте